Over Heidi

Heidi Does - trainer Wendbaar Werken bij Werkstress

Mijn formele bio

  • Coach Oplossingsgericht Werken (EMCC)
  • Lean for One & Agile for One Management (Modus Institute)
  • Trainer Mindfulness in Organisaties (MiO-accreditatie)
  • Trainer Mindfulness in je Werk (VMBN cat. 1)
  • Russische taal- en letterkunde (Drs.)

Trainer-coach Wendbaar bij Werkstress

In een 25 jaar lange carrière als communicatiemanager in het internationale bedrijfsleven waren spanning en druk vaak aan de orde van de dag. Door reorganisaties, de veelheid aan projecten, prestatiedruk of gewoon door alledaagse sleur. ik kan wel zeggen dat ik heel wat heb geworsteld met de stress in mijn werk.

Tot ik mijn aandacht leerde trainen en focussen. Niet langer lekt mijn aandacht weg in gepieker, gehaast bezig zijn, overmatig plannen of verkeerd reageren in stressvolle situaties. Integendeel. Ik kan me nu beter concentreren, kan meer relativeren en ben creatiever in het vinden van oplossingen. Ook valt het me gemakkelijker om mijn grenzen aan te geven, waardoor ik mijn energie kan richten op dingen die er toe doen.

Dit heeft mijn wendbaarheid vergroot. 

Ik ben er van overtuigd dat onze wereld behoefte heeft aan wendbare kennisprofessionals: vitale, effectieve en betrokken medewerkers die met een grote mentale flexibiliteit werken vanuit wederzijds begrip en respect voor anderen. Dat leidt als vanzelf tot het bouwen van bruggen. Daarmee verbeteren ze niet alleen hun eigen slagkracht, maar ook die van hun collega's, team en organisatie.

In de afgelopen jaren heb ik al vele kennisprofessionals geholpen hun wendbaarheid vergroten. Voor meer impact met hun expertise en ervaring, zonder de stress van steeds een tandje erbij. 

Ik leer je graag de essentiële vaardigheden die nodig zijn om ook jouw wendkracht te versterken. Met praktische focustechnieken en eenvoudige lean en agile tools als solide basis. 

Bel of mail om kennis te maken