Over Heidi

Heidi Does - trainer Wendbaar Werken bij Werkstress

Trainer-coach Wendbaar bij Werkstress

In een 25 jaar lange carrière als communicatiemanager in het internationale bedrijfsleven waren spanning en druk vaak aan de orde van de dag. Door reorganisaties, de veelheid aan projecten, prestatiedruk of gewoon door alledaagse sleur. ik kan wel zeggen dat ik heel wat heb geworsteld met de stress in mijn werk.

Tot ik mindfulness begon te beoefenen en mijn aandacht leerde focussen. Niet langer lekt mijn aandacht weg in gepieker, gehaast bezig zijn, overmatig plannen of verkeerd reageren in stressvolle situaties. Integendeel. Ik kan me nu beter concentreren, kan meer relativeren en ben creatiever in het vinden van oplossingen. Ook valt het me gemakkelijker om mijn grenzen aan te geven, waardoor ik mijn energie kan richten op dingen die er toe doen.

Dit heeft mijn wendbaarheid vergroot. 

Ik ben er van overtuigd dat onze wereld behoefte heeft aan wendbare professionals: vitale, effectieve en betrokken medewerkers die met een grote mentale flexibiliteit werken vanuit wederzijds begrip en respect voor anderen. Dat leidt als vanzelf tot het bouwen van bruggen. Daarmee verbeteren ze niet alleen hun eigen slagkracht, maar ook die van hun collega's, team en organisatie.

In de afgelopen jaren heb ik al vele professionals getraind in wendbaar werken bij werkstress. Met als solide basis cut-the-crap mindfulness technieken en effectieve lean en agile tools. Ik leer je graag de essentiële vaardigheden die nodig zijn om ook jouw wendkracht te versterken.