Spreker

Eyeopeners over mannen en vitaliteit in hun werk

Heidi geeft inspirerende en energieke lezingen voor bedrijven en (ondernemers)netwerken.

Met humor en kennis van zaken neemt ze het publiek mee in het hoofd en lijf van de 35+ man. Hoe gaat hij om met werkdruk en stress? En waarom zien mannen pas dat ze teveel hooi op hun vork hebben als de huisarts of cardioloog ze daarop wijst?

Verwacht geen hoorcollege of saaie PowerPoint presentatie. Haar lezingen zijn interactief, met herkenbare anekdotes en praktijkvoorbeelden.

Geschikt voor denkers en doeners, zowel in het Nederlands als Engels mogelijk.

Voorbeelden van Heidi's eyeopeners:

  • De code gekraakt: hoe je als 35+ man future-proof vitaal blijft 
  • Perfectionisme: waarom mannen 'ladderen' en vrouwen 'cirkelen'
  • Focus houden in een wereld vol afleiding

Wat als er ook vrouwen in het publiek zitten?

Vrouwen vinden het superinteressant om een inkijkje te krijgen in het hoofd en lijf van hun man/vriend/broer. De 'zo doet ie altijd!' en 'echt waar, heb ik me nooit gerealiseerd!' kreten zijn niet van de lucht.

Terwijl de mannen onderling veelbetekenende blikken uitwisselen met elkaar. Je ziet ze haast denken: 'Verrek, het ligt dus niet aan mij!'.

Wie is Heidi?

Heidi is stress specialist voor mannen. Zij spart met hen over hoe ze succesvol kunnen zijn in hun baan of business zonder zichzelf voorbij te lopen. Samen ontwikkelt zij met hen een praktische en future-proof aanpak, waarmee ze weer rust, focus en voldoening terugbrengen in werk en privé.

Contact

Heb je een vraag? Wil je bespreken of mijn lezing bij jouw event, themadag of bijeenkomst past? Bel naar 06 – 1434 7331 of stuur een mail.

Contact

Heidi Does
Gerrit van Assendelftstraat 10A
1961 NK Heemskerk
T: 06-1434 7331
KVK 34308907
BTW NL 1910.04.340 B01