Over Heidi

Heidi Does, stress specialist met aparte aanpak voor mannen en vrouwenIn een 25 jaar lange carrière als projectleider in het internationale bedrijfsleven waren spanning en druk vaak aan de orde van de dag. Door reorganisaties, de veelheid aan projecten, prestatiedruk of gewoon door alledaagse sleur. Daardoor had ik moeite om werk en privé in balans te houden.

Tot ik 'druktemakers' als pushen, pleasen en perfectioneren leerde loslaten. En mijn aandacht leerde focussen op het hier en nu. Ik kan me nu beter concentreren, kan meer relativeren en ben creatiever in het vinden van oplossingen. Ook valt het me gemakkelijker om mijn grenzen aan te geven, waardoor ik mijn energie kan richten op dingen die er toe doen. Maar bovenal durf ik nu mezelf te zijn, wat een positieve weerslag heeft op mijn daadkracht en (werk)relaties.

Mijn credo is: leer je aandacht managen i.p.v. je tijd. Zodat je tijd en energie hebt voor die activiteiten die er echt toe doen voor jou. En die je plezier en voldoening geven. Met de mensen die je dierbaar zijn.

Mijn clinics en trainingen begeleid ik vanuit mijn jarenlange praktijkervaring op de werkvloer en als ondernemer. Dat blijkt te werken. Met veel enthousiasme zie ik hoe klanten in korte tijd flinke stappen maken en een goede balans vinden tussen werk en privé. Dankzij praktische handvatten, duidelijke feedback en een no-nonsense aanpak.

Bel of mail me gerust als je wilt sparren over wat ik voor jou kan betekenen. 

Contact

Heidi Does
Gerrit van Assendelftstraat 10A
1961 NK Heemskerk
T: 06-1434 7331
KVK 34308907
BTW NL 1910.04.340 B01